Language: Български
Language:
Валута:
Прилагане на ваучър

Нямате продукти в количката

Вие нямате продукти за сравнение.

Търсене
Четки

Sigma F60 Foundation Brush

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

3DHD™

Нормална цена: 58,00 лв.

Специална Цена 39,00 лв.

Наличност: В наличност

Кат. №: 303

Новата Sigma 3DHD ™ Kabuki четка очакваща патент е с уникален и многофункционален дизайн, който позволява да се нанасят течни, кремообразни и прахообразни продукти равномерно до всички зони, извивки и гънки на лицето.


Всички цени са с включен ДДС.

Описание

Детайли

Новата Sigma 3DHD ™ Kabuki четка очакваща патент е с уникален и многофункционален дизайн, който позволява да се нанасят течни, кремообразни и прахообразни продукти равномерно до всички зони, извивки и гънки на лицето.

Синтетичните влакна Sigmax® са направени със специален термопластичен полимер, докато металните дръжки SigmaAlloy ™ с 3 пръстена са изработени от мед и цинк. Изкуствените влакна Sigmax HD са уникално проектирани така, че да нанасят прахообразни, течни или кремообразни продукти без ги абсорбират.


Двойната плоска повърхност и острия връх на четката позволяват прецизно нанасяне на течни, кремообразни и прахообразни продукти върху плоски или леко извити зони на лицето.

Първо, нанесете продукта използвайки едната страна на четката, след това използвайте втората (чиста) страна за изглаждане и преливане на повърхността като така се елиминират всички ивици и черти от нанасянето, като резултатът е гладко и равномерно нанасяне.

Размерите на главата на четката са разработени, за да се осигури бързо нанасяне, а плътността на влакната е за да се даде възможност за полиране и преливане на продукти върху кожата. Фините меки влакна позволяват прикриване на порите.

Информация

Допълнителна информация

Марка Sigma
Съставки Синтетичните влакна Sigmax® са направени със специален термопластичен полимер, докато металните дръжки SigmaAlloy ™ с 3 пръстена са изработени от мед и цинк.

Ключови думи

Кл. думи за продукт

 • Няма ключови думи за този продукт.

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Мнения

 1. Четката е невероятна! Мнение от VenelinaJe
  Качество

  Това е най-добрата четка, която съм ползвала, а невероятното е, че всичко в описанието на продукта е вярно - може дори да прикрива разширени пори! (Публикувано на 9.03.16)

 2. Чудесна Мнение от Maria
  Качество

  Тази четка е страхотна - не оставя линии по лицето, а блогодарение на заострената част лесно се достъпват всички части на лицето. (Публикувано на 21.08.15)

Напишете Вашето мнение

Напишете своето собствено мнение

Вие се изказвате за: 3DHD™

Как ще гласувате за този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество

Може би ще проявите интерес и към следните продукти

Свързани продукти